Webalbum delen

Een Google Foto album kan je delen met de optie om anderen de mogelijkheid te geven foto's toe te voegen.

  • Open in Google de foto's via :https://photos.google.com/
  • Open het album waarin toegevoegd mag worden
  • Klik rechts boven op het symbooltje voor 'Delen'
  • Kies voor: Delen - - Mieuw gedeeld album'
  • Klik op 'Link ophalen'
  • Kopieer de link naar het klembord
  • Klik op 'Gereed'
  • Stuur de link naar degene die foto's mogen toevoegen

  • De ontvanger opent de link in zijn ontvangen e-mail.
  • Als het album is geopend komt links onder in beeld de melding 'Lid worden'
  • Bevestig deze vraag.
  • De ontvanger kan nu via het '+ ' zelf foto's toevoegen.
  • De afzender van de link krijgt zelf een melding dat de geadresserde Lid is geworden.

Als geadresserde een foto toevoegd, krijgt de afzender een melding daarvan.

  • Rechtsboven staan 3 stippen. Als je daar op klikt krijg je de mogelijk de foto te doenloaden of te verwijderen.
  • Als je het album wilt verlaten klik je links boven op je naam/foto